یکی از قدیمی ترین دسرهای دنیا میتوانیم به حلوا اشاره کنیم، معمولا در ایران از حلوا در مراسم عزاداری استفاده میشود البته در بسیاری از شهرهای ایران مانند خوزستان به این صورت نیست و حلوا یک نوع شیرینی محسوب میشود که فردای روز عروسی مصرف میشود.
حلوا بوتیکی با طعمهای مختلف پخته و سرو میشود از حلوا بوتیکی با طعم زنجبیل و گردو گرفته تا حلوا بوتیکی با طعم فندق و شکلات یا پسته است.
جهت سفارش آنلاین حلوا بوتیکی زنجبیلی از طریق همین صفحه در فروشگاه کیک و شیرینی رقیه اقدام نمایید.
برای درست کردن حلوا بوتیکی با طعم زنجبیل و گردو ابتدا آرد را الک کنید و سپس در یک تابه تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود. شعله گاز باید بسیار ملایم باشد و آرد به رنگ کرم روشن دربیاید و نسوزد. بعد از تفت دادن و تغییر رنگ آرد، کره را به آن اضافه کنید. وقتی که کره آب شد و کره و آرد را با هم مخلوط کردید تابه را از روی گاز بردارید.
در مرحله بعد گردو پودر شده، پودر زنجبیل و هل پودر شده را به ترکیب آرد و کره اضافه کنید. لازم نیست در این مرحله حلوا روی شعله گاز باشد. وقتی حلوا کمی از داغی افتاد (در حدی که دست را نسوزاند) پودر قند را روی حلوا الک کنید. بهتر است این کار را در دو مرحله انجام دهید و خوب هم بزنید. حلوا باید هنوز گرم باشد که آن را در یک ظرف مستطیل شکل بریزید، به ته قاشق یا کفگیر صاف کنید و به قالبهایی با ضخامت یک سانتیمتر به اشکال دلخواه برش بزنید. این حلوا را در قالب سیلیکونی حلوا بوتیکی که کمی با روغن یا کره آب شده چرب شدهاند هم میتوانید بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. سپس قالب را برگردانید
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |